Ambachtelijke schilder

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Wijchen, voor bij u thuis of voor uw bedrijf? Een schilder, die goed werk levert en netjes schildert? Benader dan Schaepmeester Schilderwerken, gevestigd in Wijchen, nabij Nijmegen. Schaepmeester Schilderwerken is een modern schildersbedrijf met ruim 35 jaar ervaring en wij bedienen zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Allround schilder

Onze ervaren en deskundige schilders zijn in staat alle werkzaamheden op het gebied van glas- en schilderwerken en plafond- en wandafwerkingen uit te voeren. Dit geldt voor onderhoud aan woningen voor particulieren en woningbouwverenigingen / woningbeheerders, en aan bedrijfsgebouwen, zoals scholen, bejaardenhuizen, winkelcentra, kantoren en fabrieken.

Ambachtelijke schilders

Aan de hand van een nauwkeurige omschrijving van de door u gewenste werkzaamheden, stellen wij een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u op. Hiermee krijgt u een helder beeld van wat het u gaat kosten. Hecht u waarde aan kwaliteit en vakmanschap, neem dan vandaag nog contact op met schildersbedrijf Schaepmeester in Wijchen.

Hieronder ziet u een overzicht van onze diensten:

Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.