Schilder Nijmegen

Zoekt u een schilder in Nijmegen? Bijvoorbeeld voor een nieuwe impuls voor uw interieur of voor het jaarlijkse onderhoud van het buitenschilderwerk? Als allround schilder in Wijchen staat Schaepmeester Schilderwerken graag tot uw dienst. Wij richten ons op zowel particulieren als zakelijke klanten. Dus ook voor de perfecte afwerking van uw bedrijfspand, kunt u dit met een gerust hart uitbesteden aan Schaepmeester Schilderwerken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Zoekt u een schilder in Nijmegen? Bijvoorbeeld voor een nieuwe impuls voor uw interieur of voor het jaarlijkse onderhoud van het buitenschilderwerk? Als allround schilder in Wijchen staat Schaepmeester Schilderwerken graag tot uw dienst. Wij richten ons als schildersbedrijf op Nijmegen en omliggende plaatsen, zoals Wijchen, Elst, Beuningen, Bemmel, Malden, Berg en Dal of in de wijk Lindenholt. Dus ook voor de perfecte afwerking van uw bedrijfspand, kunt u dit met een gerust hart uitbesteden aan Schaepmeester Schilderwerken.

Diensten als schilder in Nijmegen

Naast allround schilder in Nijmegen kunt u voor nog meer uiteenlopende diensten bij schildersbedrijf Schaepmeester terecht. Welke zijn dit?

  • Plafond- en wandafwerking: u vertelt ons uw wensen en wij regelen het voor u. Het wegwerken van oneffenheden, het dichten van gaten en scheuren of simpelweg het schilderwerk uitbesteden. Ook voor deskundig advies kunt u gerust contact met ons opnemen.
  • Houtrotsanering: het is verstandig houtrot in uw kozijnen, daklijsten, deuren en ramen zo snel mogelijk te laten verwijderen als u merkt dat uw houtwerk is aangetast. Op die manier bespaart u de kosten voor het vervangen van de diverse onderdelen. Nadat wij uw houtwerk hebben gerepareerd of gerenoveerd kunt u weer jaren vooruit.
  • Glasproducten: wij bieden diverse glasproducten aan. Elk soort glas heeft zijn voor- en nadelen. Daarom is het zeer belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de passende oplossing voor iedere situatie. Vraag ons om advies.
  • Betonreparaties: elke betonschade is op te lossen met een van onze herstelmethodes. Dit doen wij zeer deskundig en door het coaten van het betonnen oppervlak als laatste, wordt het beton beschermd tegen carbonatatie. Bovendien ziet uw beton er ook weer uit als nieuw.

Tijdens alle werkzaamheden werkt Schaepmeester alleen met de beste producten zodat wij garant staan voor hoogwaardige kwaliteit.

Onze projecten

Benieuwd wat wij voor anderen hebben gerealiseerd? Neem eens een kijkje bij onze projecten. U ziet hier zowel projecten die wij voor zakelijke klanten hebben uitgevoerd als voor particulieren. Hebben wij u overtuigd? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan. Wij verzoeken u de werkzaamheden nauwkeurig te omschrijven, zo krijgt u van ons een offerte op maat.

Lees meer


Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.