Schilder Elst

Schaepmeester Schilderwerken is een allround schilder nabij Elst, gevestigd in Wijchen (bij Nijmegen). U kunt dus voor uiteenlopende diensten bij ons terecht. Met een team van specialisten zetten wij ons zowel in voor zakelijke klanten als particulieren. Van het schilderen van een monumentaal pand tot en met het binnen- en buitenschilderwerk van een Bakker Bart in Doetinchem: bij onze projecten vindt u een greep uit de diverse opdrachten die wij tot een goed einde hebben gebracht voor onze klanten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Werkwijze schilder Elst

Wanneer u een schilderklus heeft liggen, kunnen wij dit snel en effici├źnt voor u uitvoeren. Op die manier lopen wij u ook zo min mogelijk in de weg. Neem contact met ons op en beschrijf welke klus er uitgevoerd moet worden. Afhankelijk van de soort klus, is het mogelijk dat wij eerst langs moeten komen zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen. Zo komt u immers ook niet voor verrassingen achteraf te staan.

Keurmerk Onderhoud NL Garantie

Schaepmeester Schilderwerken is aangesloten bij Onderhoud NL Garantie. Dat betekent dat Schaepmeester Schilderwerken werkt volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Met andere woorden bent u er bij ons van verzekerd dat u een vakkundige, betrouwbare schilder inschakelt die in het bezit is van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Bovendien staat dit garant voor kwaliteit van de uitgevoerde klus en de (nakomings-)garantie.

Werkzaamheden Schaepmeester Schilderwerken

Veelzijdigheid is een van onze sterke punten. Met meer dan 35 jaar ervaring kunt u ons voor nagenoeg elke klus inschakelen. Laat ons bijvoorbeeld uw buitenschilderwerk onder handen nemen of kies voor nieuwe deuren die wij bij ons in de werkplaats alvast spuiten. Wordt het tijd om dat enkelglas te vervangen door dubbel glas? Heeft u houtrot geconstateerd en wilt u dit laten verhelpen? Is het de hoogste tijd om uw afgebladderde schutting te voorzien van een nieuwe verflaag? Voor al dit soort klussen, staat Schaepmeester Schilderwerken graag tot uw dienst. Dus, woont u in Wijchen, Nijmegen, Elst, Beuningen, Bemmel, Malden, Berg en Dal of in de wijk Lindenholt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

U zoekt een schilder in Elst?

Als u op zoek bent naar een schilder in Elst, dan adviseren wij u om eens in Wijchen te komen kijken. Hier zit namelijk Schaepmeester Schilderwerken. We hebben veel ervaring met schilderen van zowel binnen- als buitenwerk en staan altijd klaar om voor onze klanten aan de slag te gaan. U wilt graag dat uw woning of bedrijf er toch representatief uitziet? Dan zorgen wij ervoor dat dit in orde wordt gemaakt. Onze ervaren schilders kunnen elk gebouw er weer perfect uit laten zien. We maken hiervoor gebruik van de beste verf. Zo kunt u er op rekenen dat uw gebouw er ook mooi uit blijft zien.

Het schildersbedrijf voor Elst

We zijn dan wel niet gevestigd in Elst, maar als u een schildersbedrijf in Elst zoekt is Schaepmeester Schilderwerken toch de beste keuze. U bent bij ons niet alleen maar aan het juiste adres voor het schilderen van een gevel. We kunnen voor u bijvoorbeeld ook aan de slag met het schilderen van plafond en wanden in uw huis of kantoor. Wij zorgen daarbij altijd voor een afwerking die helemaal op uw wensen is afgestemd. We hebben een echte passie voor ons vak, wat u ook terugziet in het resultaat dat wij u leveren. Dit dan ook nog eens tegen een eerlijk prijs, wat wilt u nog meer?

Contact opnemen met een schildersbedrijf in Elst?

U zoekt een schildersbedrijf in Elst? Neem gewoon even contact op met Schaepmeester Schilderwerken. Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk bij u thuis of op het werk snel wordt gedaan. Wij zij ook in te schakelen als het aankomt op het herstellen van houtrot. Neem gewoon even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zodoende wordt snel duidelijk wat het u gaat kosten als wij voor u aan het werk gaan. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap tegen zeer scherpe tarieven.

Lees meer
Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.