Meer dan alleen maar een schildersbedrijf in de winter!

De wintertijd komt eraan en je bent helemaal klaar voor de winter. Geen schildersbedrijf meer nodig zou je denken. Maar heb je nagedacht of jouw huis wel helemaal klaar is voor de winter? Is alles gecontroleerd wat betreft onderhoud? Hiervoor kun je bij Schaepmeester Schilderwerken terecht! Schaepmeester kan veel meer aan je bieden dan binnen- en buitenschilderwerk. Wij bieden meerdere diensten aan, zoals afwerking, houtrot sanering, glas- en betonreparaties en glas- en betonrenovaties! Schaepmeester Schilderwerken is de allround schilder die jij zoekt. Deze schilder werkt met de beste materialen voor jouw huis en heeft al jarenlang ervaring met meerdere werkzaamheden. Wij bieden meerdere diensten aan omdat je dan nog maar één partij nodig heeft voor het onderhoud van jouw huis of pand.

Houtrot sanering

We weten allemaal dat het in Nederland veel regent. In combinatie met zuurstof en een temperatuur boven de vier graden Celsius kan houtrot ontstaan in raamkozijnen en deuren. Het is van belang als je houtrot hebt, hier meteen wat aan te doen om hoge kosten te voorkomen. Schaepmeester Schilderwerken kan je hierbij helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten onderdelen. We kunnen voor je nieuwe onderdelen toevoegen maar ook het hele onderdeel vervangen (saneren).

Glasproducten

Wij leveren, plaatsen en vervangen meerdere glasproducten. Door ons brede assortiment, onze grote kennis en ervaring kunnen wij de juiste glassoort bij jouw huis of pand installeren. Waar wij ook rekening mee houden is welke glassoort zijn voor- en nadelen heeft. Het is belangrijk dat er met zorg wordt gekeken welke glassoort past bij welk soort pand.

Betonreparaties

Het vervelende van betonschade is dat nooit alle schade hetzelfde is. Elke schade moet op een andere manier gerepareerd worden. Gelukkig is betonschade goed en makkelijk te repareren. Je kunt schade herkennen aan scheurvorming en afgedrukt beton. Bij Schaepmeester Schilderwerken kun je terecht voor deze schades! Wij weten precies op welke wijze wij te werk moeten gaan bij wat voor betonschade. Door ons gemotiveerd en ervaren personeel word je goed geholpen en goed geadviseerd. Met het juiste advies kan je grote problemen voorkomen met jouw beton.

Meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.