Glas zetten

Als allround schilder kun je ook bij Schaepmeester Schilderwerken terecht voor het plaatsen van glas. Dat is wel zo makkelijk. Heb je dus meerdere klussen liggen zoals onderhoud aan jouw schilderwerk of houtrotreparatie dan hoef je enkel met Schaepmeester Schilderwerken contact op te nemen om alle klussen in één keer uit te voeren.

Verschillend type glas

Je bespaart met HR dubbel glas maar liefst gemiddeld 20 procent op jouw energierekening. HR staat voor Hoog Rendementsglas. Bovendien blijft de warmte binnenshuis zodat je al snel de juiste temperatuur kunt realiseren thuis. In de winter is dit juist andersom als je kiest voor een extra zonwerende optie: het blijft fijn koel in huis omdat het dubbele glas ook fungeert als zonwering. Heb je nog een raam met enkel glas en vind je het de hoogste tijd worden om dit te vervangen door dubbel glas? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bij ons kiezen uit verschillend type glas:

  • Isolerend dubbel glas HR++: een van de meeste populaire glassoorten op dit moment.
  • Isolerend drie dubbel glas HR+++: voor een optimale temperatuur binnenshuis en de best mogelijke energiebesparing.
  • Glas-in-lood ramen: ook voor de renovatie van monumentale panden kun je bouwen op Schaepmeester Schilderwerken. Bij monumentale panden is het soms nodig dat glas-in-lood ramen worden gerepareerd of gerestaureerd. Ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.

Voorzetramen

In sommige gevallen is het plaatsen van dubbel glas niet mogelijk of je wilt jouw oude ramen niet vervangen: in dat geval kunnen voorzetramen een oplossing zijn. Deze worden bevestigd aan de binnen- of buitenkant van jouw huidige ramen.

Je krijgt van ons altijd een advies op maat als je glasproducten wilt laten plaatsen. De reden is simpel: elke situatie is anders. Wil je weten welke oplossing voor jouw situatie geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.