Hoogwaardige verf voor kwaliteit

Regelmatig onderhoud uit laten voeren door een professioneel schildersbedrijf zorgt voor langer behoud van jouw woning of kantoorpand. Om ervoor te zorgen dat het schilderwerk zo lang mogelijk in goede staat blijft verkeren, gebruikt Schaepmeester Schilderwerken alleen de beste verf. Door kwalitatief hoogwaardige verf te gebruiken, kunnen wij de kwaliteit garanderen, die zo kenmerkend is voor ons schilderwerk.

Duurzaam schilderwerk

Professionele verf zoals Sikkens en Sigma is investeren in duurzaamheid. Met een voordelige verf ben je misschien op de korte termijn goedkoper uit, echter moet je dan eerder het hele schilderwerk weer opnieuw uitvoeren. Wist je dat met regelmatig onderhoud en goede controle met kwalitatief hoogwaardige verf zoals Sikkens en Sigma wel tot 10 jaar mee kan gaan? Naast een hogere weerstand tegen wisselende weersomstandigheden, beschermt professionele verf jouw kozijnen en deuren ook extra tegen bijvoorbeeld houtrot. Kortom, je investeert in een duurzame oplossing voor jouw schilderwerk als je kiest voor Schaepmeester Schilderwerken.

Aandacht voor alle lagen

Niet alleen de toplaag moet van goede kwaliteit zijn. Zouden wij een budget grondlak gebruiken voor jouw schilderwerk en deze afwerken met een professionele verf, dan schiet dit ook zijn doel voorbij. Naast professionele lak en verf, weten wij ook precies welk verftype we moeten gebruiken. Hoogglansverf bijvoorbeeld, gaat langer mee dan matte verf. Schilderwerk uit laten voeren door Schaepmeester Schilderwerken zorgt voor een professioneel én strak eindresultaat waar je weer jarenlang plezier van zult hebben.

Voor ieder wat wils

Schaepmeester Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf gevestigd in Wijchen (vlakbij Nijmegen). Als allround schilder werken wij niet alleen voor particulieren, ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Van scholen, bejaardenhuizen, winkelcentra, kantoren en fabrieken tot en met woningbouwverenigingen: wij hebben al veel schilderwerk verzorgd voor diverse soorten bedrijven. Wij richten ons op regio Nijmegen.

Meer weten over jouw allround schilder in Nijmegen, Elst, Bemmel, Beuningen, Wijchen, Lindenholt of een andere plaats nabij Nijmegen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Stel uw vraag

Stel uw vraag via het contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.